DGM

Packo Zedelgem Heren A – Marke-Webis Wevelgem A

Voor de vijfde thuismatch op rij dit seizoen stond er een bekerweekend op het programma. Dit keer kregen we eerste nationaler Marke Webis Wevelgem over de vloer. Door dit reeksverschil begon Packo elke set met een 1-0 voorsprong. Met Miguel nog op reis en Tom nog steeds in quarantaine startten we met dezelfde 6 aan de eerste set.

Die eerste set kon Packo vrij goed in het spoor van Marke blijven, maar ze konden echter nooit de bovenhand nemen. Met tussenscores van 6-8, 12-16 en 18-21 kon Marke de set binnenhalen met een 22-25, 0-1 voor de bezoekers.

De tweede set begon weer redelijk gelijkopgaand. Uiteindelijk duwde Marke wat door en konden ze de set relatief makkelijk binnenhalen. 14-25 en 0-2 op het scorebord. Packo moest dus een tandje bijsteken om het Marke nog moeilijk te maken.

De derde set was wat gelijkaardig aan de eerste. Packo kon redelijk blijven achtervolgen, maar het lukte weer niet om de bovenhand te nemen in deze set. Met tussenscores van 4-8, 12-16 en 18-21 lieten we op het einde nog wat steken vallen en kon de tegenstander de derde en laatste set binnenhalen met 18-25.

Marke Webis bekert dus verder, maar voor Packo stopt het bekeravontuur. We hebben het hen niet gemakkelijk gemaakt, maar het niveauverschil was duidelijk te merken.

Onze volgende match is alweer een thuismatch. Dit keer staat de topper tegen Vamos Stekene-Sint-Gillis-Waas die 3de geklasseerd staat. Allen op post en tot dan!