DGM

Update corona

Als club proberen wij ons steentje bij te dragen om de snelle verspreiding van het corona-virus te stoppen. Het algemeen belang primeert boven de liefde voor onze toffe sport.
Vandaar dat wij – minstens tot 7 november – voor alle seniorploegen en U17 meisjes, naast de wedstrijden (reeds beslist door de Vlaamse regering) ook de trainingen onmiddellijk stopzetten. Als bestuur volgen we de situatie op de voet en wachten we verdere richtlijnen af om deze beslissing mogelijks aan te passen. Voor de jeugdploegen U13 en U15 mogen trainingen verdergaan met in acht name van de reeds gekende maatregelen.

Voor de sportliners gaan de trainingen en wedstrijden gewoon door. Hou er wel rekening mee dat bij het vervoer van en naar de sporthal (zowel bij thuis- als uitwedstrijden) we met zo weinig mogelijk volwassenen in één auto zitten en iedereen ouder dan 12 jaar draagt in de auto en in de sporthal een mondmasker. Sommige sporthallen laten echter geen publiek meer toe (evenmin alle sportcentra in Zedelgem), we zullen jullie hiervan op voorhand verwittigen.

Dit is geen leuke beslissing maar we rekenen op jullie medewerking.